Työntäyteiset viikot vilahtelevat; työyhteisöjen kehittämistapahtumia, mukavia verkostoväen kohtaamisia, oman uuden kodin remonttihässäkkää, musisointia  jne jne - kaiken kaikkiaan täyteläistä ja moni-ilmeistä elämää! Siitä elämälle kiitos!

Taistelen ajatuksissani päivittäin yleisesti lietsottua negatiivisuutta vastaan. Jotenkin joka tuutista tulevan uutisoinnin kautta tulee tuntu, että meidön kaikkien pitäisi nähdä jokin peikko meitä vaanimassa ja meitä ahdistamassa joka hetki. Vanhempien pitää seurata päivähoidossa aikuisten ja lasten lukumääriä, potilaiden pitää tarkistaa hoitajiensa rokotuksia.  Jatkuvasti pitää epäillä jotain.  Tätä kaikkea en halua omaan ajatteluuni. Vaikka meillä on erinomaisen suuria vaikeuksia globaalin taloustiltanteen vuoksi jne, uskon vahvasti siihen, että ensisijaisesti meidän jokaisen hyvinvointi ja hyvä olo oon kiinni ennenkaikkea omasta asennoitumisesta erilaisiin ilmiöihin ympärillämme.

Asenne ratkaisee aina!! Arjen iloja on ja niistä voi nauttia. Tästä positiivisuudesta oli tänä aamuna erinomainen tähtihetki, kun taas käväisin tutustumassa materiaaliin Ikaalisten päivähoidon kahden upean perhepäivähoitajan blogissa:http://pphtahtia.blogspot.com/   Jos et ole vielä näihin sivustoihin tutustunut, niin sinne kiireellä.  En tiedä keitään muita päivähoidon ammattilaisia, joilla olisi näin upeat taidot sanoittaa omaa arjen työtään.  LAita ihmeessä sinne myös kommentteja, millaisia ajatuksia sinulle blogista tulee.

Kunpa meidän kasvattajakunnassa leviäisi enemmänkin tämä taito tuoda arjen tähtihetkiä esiin. Näiden sivustojen taustalla on huippu alan sparraaja/kouluttaja Sommers-Piiroisen Johanna (www.edukaattori.fi)  Upea perhepäivähoidon blogi on hienon yhteistyön tulosta! 

Ammatillisen arjen kehittäminen on eriten kiinni siitä, mitä tapahtuu ammattilaisten korvien välissä!  Niin helppoa ja niin äärettömän vaikeaa!

Ensilumien odotuksessa!