Olipa mukavaa huomata, että Sinkon Juha Helsingstä (Juhan blogi-nimellä) on avannut oman blogin myös. Tästä meidän on hyvä saada viimein keskustelua käyntiin näin julkisillakin foorumeilla. Näin yhdessä keskustellen ajattelen yhteisen ymmärryksen tämän hetkisestä tilanteesta meidän julksisissa palveluissa lisääntyvän.  Tätä yhteistä keskustelu täällä tulee harjoitella. Kukaan meistä ei tätä varmaan ennestään osaa.

Mielenkiintoisesti Juha edellisen juttuni kommentissa kysyt, mihin mahtaa seuraava matkani suuntauta ! On hassua, että mukavasta, löhöilevästä, leppoisasta maallaolosta ei vain huomaa mitään kirjoittaa. Kun pyrkii siihen, että ei ajattele mitään erityisen järkevää, eikä myöskään tee mitään järkevää, katselee futiskisoja, nyppii muutamia rikkaruohoja kukkapenkistä, aloittaa korjata paria vanhaa pöytäliinaa, kiinnitttää seinään yhden kaapin, soittaa vähän viulua, tapailee tuttuja, niin ja käy kerran kunnon lavatansseissa !  Siinä se sitten pari kuukautta vierähtää - eikä siitä tule kirjoitettua mitään. Sitten kun on hulinassa, niin siitä on mukava sitten kertoa kaikille.  Voi minnuu !  Mutta siis lomakesä maalla oli todella ihana !

Mulla tämä nettijuttu on selkeästi työjuttu, joten maallaoloon en ole sitä sotkenut ja siksi selvästi kirjoittelluun jäi pitkä tauko.

Jatketaan ajatuksein vaihtoa !

Elinalta